luni, 25 ianuarie 2010

Pulpe de pui in sos dulce acrisor



Ingrediente pentru Pulpe de pui in sos dulce acrisor


8 pulpe de pui, 
ulei masline,
2 linguri bulion, 
1 lamaie, 
1 lingurita ghimbir,
1 lingura miere,
1 lingura otet de mere cu miere,
sare, 
piper.

Mod de preparare:

Se face o marinata din zeama de la o lamaie, 5 linguri ulei de masline, 2 linguri bulion, o lingurita de ghimbir (dat pe razatoare), 1 lingura miere si o lingura de otet de mere cu miere.

Pulpele se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun in marinata pentru minim o ora, dupa care se scot si se prajesc in putin ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Dupa ce s-au scos pulpele din cratita in care s-au prajit se adauga sosul ramas de la marinata, se adauga putin vin alb (50 ml) si o lingura de bulion si se da in cateva clocote.

Se pun si pulpele in sos pe foc pentru 10 minute
.

BON APPETIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...