Ingrediente pentru Pulpe de pui in sos dulce acrisor
8 pulpe de pui,
ulei masline,
2 linguri bulion,
1 lamaie,
1 lingurita ghimbir,
1 lingura miere,
1 lingura otet de mere cu miere,
sare,
piper.
Mod de preparare:
Se face o marinata din zeama de la o lamaie, 5 linguri ulei de masline, 2 linguri bulion, o lingurita de ghimbir (dat pe razatoare), 1 lingura miere si o lingura de otet de mere cu miere.
Pulpele se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun in marinata pentru minim o ora, dupa care se scot si se prajesc in putin ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Dupa ce s-au scos pulpele din cratita in care s-au prajit se adauga sosul ramas de la marinata, se adauga putin vin alb (50 ml) si o lingura de bulion si se da in cateva clocote.
Se pun si pulpele in sos pe foc pentru 10 minute
.
BON APPETIT!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu