1 kg cod
100 ml ulei
100 gr faina
zeama de la o lamaie
sare
Sosul a la grec se prepara din:
100 ml ulei,
100 ml sifon (apa minerala),
1 lamaie,
1 legatura patrunjel verde,
sare,
piper.
100 ml ulei,
100 ml sifon (apa minerala),
1 lamaie,
1 legatura patrunjel verde,
sare,
piper.
Mod de preparare:
Bucatile de cod se spala, se ung cu zeama de lamaie.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele fete.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele fete.
Se pregateste si sosul a la grec.
100 ml ulei se pune intr-un castron, se adauga patrunjelul tocat marunt, sare, piper, zeama de la o lamaie si apa minerala.
Se amesteca bine cu un tel pana se omogenizeaza.
100 ml ulei se pune intr-un castron, se adauga patrunjelul tocat marunt, sare, piper, zeama de la o lamaie si apa minerala.
Se amesteca bine cu un tel pana se omogenizeaza.
La servire, sosul se torna peste cod.
Ca si garnitura se poate folosi cartofi natur si varza de bruxelles.
Ca si garnitura se poate folosi cartofi natur si varza de bruxelles.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu