duminică, 31 ianuarie 2010

Cartofi cu rozmarin




 Ingrediente pentru Cartofi cu rozmarin


1 kg cartofi,
5 catei de usturoi,
5 linguri ulei de masline,
1 lingurita de rozmarin,
sare,
piper


Mod de preparare:

Cartofii se curata de coaja si se taie bucatele potrivite. (eu un cartof il tai in 12 bucati).
Intr-o tava se pun 5 linguri ulei de masline, bucatelele de cartofi, rozmarinul.
Cateii de usturoi se curata de coaja si se preseaza un pic cu lama cutitului, sa plesneasca un pic si sa-si lase mai multa aroma.
Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca bine ingredientele.

Se da la cuptor pentru ~ 50 minute. 

Este o garnitura foarte usor de facut, pe care eu m-am ferit foarte mult sa o fac din cauza rozmarinului.
Dar rozmarinul in combinatie cu usturoiul este excelent.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...