Conserve & Condimente
Ardei iuți în oțet
Bulion de ardei
Castraveți bulgărești în oțet
Castraveți în oțet
Castraveți murați pentru iarna
Castraveți picanți în oțet
Castraveți murați pentru vară
Compot de piersici
Conservarea frunzelor de viță de vie
Garam masala
Dulceață de ardei iuți
Dulceață de căpșuni
Dulceață de nuci verzi - varianta albă
Dulceață de nuci verzi - varianta neagră
Dulceață de pepene galben
Dulceață de trandafiri
Gem de piersici
Dulceață de vișine
Gogoșari cu ciuperci în sos de roșii
Gogoșari în oțet
Hrean la borcan pentru iarna
Magiun de prune
Marmeladă de caise
Marmeladă de prune
Murături asortate
Pepenași murați
Peltea de gutui
Roșii în suc propriu
Salată de legume cu sos de muștar
Salată de varză roșie cu ghimbir
Sirop de trandafiri
Sos iute de roșii a la EMIL
Suc de roșii
Vinete cu capia, usturoi și ardei iute pentru iarnă
Cum se pune varza la murat
Zacuscă de dovlecei
Zacuscă de vinete cu ciuperci
Zacuscă picantă de ciuperci
Tahini - pastă de susan
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu