vineri, 12 martie 2010

Pui cu legume


Ingrediente pentru Pui cu legume


1 pui,
2 cartofi,
2 morcovi,
4 ciuperci,
2 catei de usturoi,
200 ml vin alb,
50 ml ulei,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Puiul se spala, se zvanta si se taie in doua si se condimenteaza cu sare si piper.
Cartofii se spala foarte bine de pamant pentru ca vor ramane cu coaja si se vor taia cubulete.
Morcovul se spala, se curata de coaja si se taie betisoare.
Ciupercile se spala si se feliaza.
Intr-o tava termorezistenta se aseaza bucatile de piept de pui (daca doriti el se poate taia in bucati mai mici).
Se unge tava cu ulei, la fel si bucatile de pui.
Legumele se aseaza de jur imprejur, adaugam vinul alb si cateii de usturoi usor zdrobsiti.
Se da la cuptor, acoperind tava cu folie de aluminiu in primele 30 minute.
Se lasa pana se rumeneste frumos carnea. (~ o ora).

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...