luni, 29 martie 2010

Musaca de cartofi cu ciuperci


Ingrediente pentru Musaca de cartofi cu ciuperci


  • 1 kg cartofi,
  • 1/2 kg ciuperci,
  • o ceapa,
  • 3 catei de usturoi,
  • o legatura marar,
  • 500 ml suc de rosii,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert in coaja.
Ciupercile se curata si se taie feliute.

Intr-o cratita se pune in putin ulei, la calit ceapa tocata marunt, lasam pana devine aurie.
Adaugam ciupercile si mestecam pana se inmoaie toate ciupercile.
Adaugam cateii de usturoi tocati si mararul tocat marunt.
Condimentam cu sare si piper.

Intr-o tava termorezistenta, pe care o ungem cu putin ulei, asezam jumatate din cartofi taiati rondele.
Apoi adaugam ciupercile, iar la final ultimul strat de cartofi rondele.
Stropim cu sucul de rosii si se da la cuptor pana se rumenesc cartofii de deasupra un pic.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...