joi, 11 martie 2010

Curcan pe pat de legume mexicane


Ingrediente pentru Curcan pe pat de legume mexicane

  • 500 gr carne curcan (piept, pulpe),
  • 500 gr amestec legume mexicane (congelate),
  • 50 ml ulei,
  • 200 ml vin alb,
  • 200 ml suc de rosii,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Carnea de curcan se spala si se taie bucatele potrivite (mai mici). Se potriveste de sare si piper.
Intr-o tava termorezistenta, adaugam uleiul si bucatile de curcan, le dam la cuptor pentru ~ o ora.
Dupa o ora, scoatem tava din cuptor, scoatem carnea, punem legumele mexicane, adaugam vinul, sosul de rosii.
Condimentam cu sare si piper.
Punem bucatile de carne deasupra si dam la cuptor pentru o ora (punand o folie de aluminiu deasupra).
Dupa o ora, scoatem folia de aluminiu si mai lasam 30 minute sa se rumeneasca carnea.
Bon Appetit!

Un comentariu:

  1. Quality content is the impоrtant tо invite the uѕers to go to
    see the wеbsite, that's what this site is providing.

    My web blog - skin lightener reviews

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...