- 500 gr carne curcan (piept, pulpe),
- 500 gr amestec legume mexicane (congelate),
- 50 ml ulei,
- 200 ml vin alb,
- 200 ml suc de rosii,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Carnea de curcan se spala si se taie bucatele potrivite (mai mici). Se potriveste de sare si piper.
Intr-o tava termorezistenta, adaugam uleiul si bucatile de curcan, le dam la cuptor pentru ~ o ora.
Dupa o ora, scoatem tava din cuptor, scoatem carnea, punem legumele mexicane, adaugam vinul, sosul de rosii.
Condimentam cu sare si piper.
Punem bucatile de carne deasupra si dam la cuptor pentru o ora (punand o folie de aluminiu deasupra).
Dupa o ora, scoatem folia de aluminiu si mai lasam 30 minute sa se rumeneasca carnea.
Bon Appetit!
Quality content is the impоrtant tо invite the uѕers to go to
RăspundețiȘtergeresee the wеbsite, that's what this site is providing.
My web blog - skin lightener reviews