luni, 15 martie 2010

Ciorba de oase cu zeama de varza


Ingrediente pentru Ciorba de oase cu zeama de varza

1,5 kg oase cu carne de porc
2 cepe,
2 cartofi,
2 morcovi,
1 ardei gras,
1/2 telina,
2 linguri bulion
1 ceasca orez,
1 litru zeama de varza,
1 legatura patrunjel,
1 legatura leustean,
3 litri apa.

Mod de preparare:


Se spala oasele de porc, in caz ca sunt mari se portioneaza si se pun la fiert intr-o oala cu apa.
Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc mic ~ 1 ora.
Se strecoara supa si se pune din nou la foc cu zarzavatul tocat marunt.
Oasele le puteti lasa asa cum sunt sau puteti aduna carnea de pe ele si punem doar carnea in ciorba.
Dupa cateva clocote se adauga si orezul ales si spalat.
Cand zarzavatul este fiert, se adauga bulionul si zeama de varza fiarta separat.
Dupa ce oprim focul, se adauga patrunjelul si leusteanul taiate marunt .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...