marți, 9 martie 2010

Papanasi


Ingrediente:

  • 250 gr branza de vaci,
  • 3 oua,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • un praf de sare,
  • esenta de vanilie,
  • faina cat cuprinde,
  • ulei,
  • dulceata,
  • smantana dulce.

Mod de preparare:

Se amesteca branza de vaci cu oualele, zaharul vanilat, esenta de vanilie si sare.
Praful de copt se stinge cu putina zeama de lamaie sau otet si se adauga la compozitie amestecand usor.
Adaugam si faina cate putin pana avem un aluat cu care putem lucra cu mainile.
Impartim aluatul in opt si le dam forma unor bile pe care le turtim un pic si vom scoate mijlocul.
Eu am folosit aparatul care scoate cotorul de mar.
Le vom praji in ulei pe ambele parti pana se vor rumeni, inclusiv bilutele mici.
Servim cu smantana, dulceata si biluta deasupra.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...