miercuri, 14 aprilie 2010

Pui cu sos de branza


Ingrediente pentru Pui cu sos de branza


4 buc pulpe de pui (sau piept de pui),
2 linguri ulei,
2 linguri unt,
4 cepe verzi,
2 linguri faina,
300 ml lapte,
100 ml smantana,
100 gr telemea de vaca,
o lingurita mustar de Dijon,
o lingurita boia iute,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Se incinge intr-o tigaie uleiul si untul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti pana se rumenesc un pic.
Se scot bucatile de carne si se caleste ceapa tocata marunt ~ 1 minut.
Adaugam faina si turnam treptat lapte, amestecand continuu cu telul.
Adaugam smantana si telemeaua faramitata, amestecant cu telul pana la omogenizare.
Adaugam mustarul de Dijon si boiaua si fierbem pana sosul devine omogen.
Condimentam cu sare si piper.
Adaugam bucatile de carne in sos si mai fierbem cateva minute.

Servim alaturi de o salata de rosii.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...