vineri, 30 aprilie 2010

Prajitura cu branza de vaci si nuca

Ingrediente pentru Prajitura cu branza de vaci si nuca


  • 200 gr branza de vaci,
  • 200 gr zahar,
  • 50 gr unt,
  • 4 oua,
  • 150 gr nuci,
  • 100 gr faina,
  • 4 linguri smantana,
  • coaja de lamaie.

Mod de preparare:

Branza de vaci se trece prin sita si se amesteca cu untul pana la omogenizare.
Se adauga galbenusurile unul cate unul, zaharul, nucile tocate, smantana si coaja de la o lamaie.
La sfarsit adaugam albusurile batute spuma concomitent cu faina.
Se amesteca usor, se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se coace la foc potrivit pentru 35-40 minute.
Se taie cand s-a racit.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...