joi, 29 aprilie 2010

Prajiturele cu ciocolata


Ingrediente:

  • 100 gr ciocolata menaj
  • 3 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 2 linguri faina,
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 100 gr nuci prajite si pisate,
  • 1 lingura unt,
  • 1-2 linguri pesmet,
  • zahar vanilat,
  • un varf de cutit cu sare.

Mod de preparare:

Topim ciocolata cu untul intr-un vas la foc mic. Putem adauga 1-2 linguri apa.
Cand s-a racit, adaugam galbenusurile frecate cu zaharul, apoi faina, nucile si un pachet de zahar vanilat.
La sfarsit adaugam praful de copt stins cu putina zeama de lamaie si albusele batute spuma.
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Se coace la 180 grade pentru 40 minute.

Se taie cand este rece.
Daca este sezonul capsunilor, servim alaturi de aceste fructe minunate.

Pofta buna!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...