Nimeni nu va zice ca este de post!
Ingrediente:
- 1 cana zahar,
- 2 cani faina,
- 1 cana apa minerala,
- 1/2 cana ulei ,
- 1 pachet praf de copt,
- 1 lingura cacao,
- 3 linguri gem (eventual de caise),
- 150 gr ciocolata menaj (de post),
- 3 lingurite nuca de cocos rasa.
Mod de preparare:
Mai mult decat usor!
Se amesteca ingredientele de mai sus, nu conteaza ordinea deloc.
Ciocolata o vom folosi data pe razatoarea mica.
Din ingredientele de mai sus pastram 50 gr ciocolata si nuca de cocos pentru ornare.
Amestecul se va pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se va da la cuptor pentru ~ 40 minute la 180 grade.
Cand este fierbinte (abia scoasa din cuptor) vom orna cu nuca de cocos si ciocolata rasa .
Pur si simplu delicioasa!
Bon Appetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu