vineri, 16 aprilie 2010

Piept de pui in sos sherry


Ingrediente pentru Piept de pui in sos sherry


1 ceapa,
3 morcovi,
1 buc mica ghimbir,
1 lingura ulei de masline,
o lingura unt,
4 buc piept de pui dezosat,
2 linguri pesmet,
125 ml sherry sec,
sare,
piper,
1/2 legatura marar.

Mod de pregatire:

Se curata ceapa si se taie marunt, se razuiesc morcovii si se taie felii subtiri, ghimbirul se curata de coaja si se toaca marunt.
Se incinge uleiul cu untul si se calesc legumele de mai sus, la foc potrivit pentru ~ 10 minute.
Adaugam si pieptul de pui si prajim cate un minut pe fiecare parte.
Presaram pesmet si stingem cu sherry.
Adaugam si o cana mica de apa si le lasam ~ 10 minute.
Servim cu marar tocat marunt.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...