miercuri, 10 februarie 2010

Snitel din piept de pui

 



Ingrediente pentru Snitel din piept de pui

1 piept de pui
1 ou
faina
ulei pentru prajit
sare, piper
condimente friptura

Mod de preparare:

Se spala pieptul de pui, se lasa la scurs.
Se feliaza (eu dintr-un piept de pui scot 4 snitele).
Se condimenteaza cu sare, piper si condimente friptura.
Se dau prin faina, apoi prin oul batut cu putin lapte, apoi iar prin faina.
Se prajesc in ulei incins.

Foarte usor de facut si gustoase.
Langa ele putem pune ca garnitura cartofi prajiti, piure de cartofi, varza calita si mute altele.

Bon Appetit!

2 comentarii:

  1. nu este buna de loc reteta mai bine postatireteta mea si mancatimai mult simai sanatos:
    INGREDIENTE:ULEI MASLINE,PIPER ALB,JUMATATE DE LINGURITA DE SARE(LINGURITA MICA)
    MOD DE PREPARARE:PUIUL SE TAIE FASII SUBTIRI SE DA PRIN SARE,PIPER(PUTETI FOLOSI SI AMESTEC DE LEGUME BIO DE LA BIO SUN)IAR APOI PRIN ULEI SE PUNE IN TIGAIE FARA A MAI ADAUGA ALTA TURA DE ULEI
    TIMP PREPARARE 10 min.

    ***$$$$!!!PUPICI DE LA IOANA!!!$$$$***

    RăspundețiȘtergere
  2. te cred că-i bună rețeta ta, dar nu prea este șnițel și până la urmă nu cred că face așa rău o prăjeală.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...