vineri, 5 februarie 2010

Pui Tandori

 


Ingrediente pentru Pui Tandori


4 linguri iaurt
2 linguri pasta de rosii
1 lingurita ghimbir ras
3 catei de usturoi pisati
1/2 lingura mustar
1/2 lingurita boia iute
1 lingurita boia dulce
1 lingurita chimen
1 lingurita coriandru
1 pulpe de pui (~ 1 kg)

Mod de preparare:

Pulpele de pui se spala, se cresteaza. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se prepara marinata din ingredientele de mai sus.
Se pun pulpele intr-o punga, se pune marinata peste ele si se lasa la rece pentru 1 ora.

Se pune carnea pe gratar, se intorc dupa 20 minute, se mai lasa ~ 15 minute.
Se verifica daca este gata, difera de la gratar la gratar.

Puiul Tandori se serveste cu sos de iaurt cu menta. Nu este nevoie de garnitura.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...