sâmbătă, 13 februarie 2010

Friptura de porc impanata


Ingrediente pentru Friptura de porc impanata


2 kg carne de porc,
100 g costita afumata,
5 catei usturoi,
1 lingurita cimbru,
sare,
piper,
1 cescuta ulei.

Mod de preparare:

Se curata carnea de pielite, se impaneaza cu bucati de costita afumata si cu cateii de usturoi.
Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Carnea se va infasura cu o sfoara, de mai multe ori, sa-si pastreze forma la cuptor.
Intr-o tava se pune cescuta de ulei, se pune carnea si se adauga un pahar cu apa.
Se pune folie de aluminiu deasupra si se introduce la cuptor.
Dupa o ora se va scoate folia de aluminiu si se intoarce carnea.
Se mai lasa la cuptor inca o ora.
La jumatetea timpului (dupa 30 minute), se va intoarce din nou carnea, stropinduse si cu sosul din tava.
Se scoate din cuptor, se taie felii groase.
Se serveste calda cu garnitura de cartofi taranesti si nelipsitele muraturi.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...