Ingrediente pentru Supa crema de rosii cu crutoane
- 2 morcovi,
- 2 cepe,
- 2 cartofi,
- 1/2 telina,
- 1 ardei gras (sau bulion de ardei),
- 40 gr orez,
- 1/2 litru suc de rosii,
- 2 linguri bulion de rosii,
- o legatura patrunjel,
- sare.
Mod de preparare:
Morcovul se taie rondele, ceapa se taie in sferturi, cartofii si telina se taie cubulete.
Toate acestea se pun la fiert in ~ 3 litri de apa, impreuna cu orezul.
Se lasa la fiert aprox. 30 minute (sau 15 minute in oala de presiune).
Se adauga 2 lingurite bulion de ardei, sucul de rosii si bulionul de rosii.
Se mai lasa la fiert ~ 10 minute.
Se strecoara zeama de zarzavat.
Zarzavatul se face "chiselita" cu blenderul si se adauga la zeama.
Se potriveste de sare.
Pentru cei care o doresc mai acra, se poate adauga putin bors, sau sare de lamaie.
La sfarsit se adauga o legatura de patrunjel tocata marunt.
Se poate servi cu crutoane, atat calda at si rece.
Bon Appetit!
Foarte frumos spus. Pot distribui pe pagina mea de facebook?
RăspundețiȘtergeremy web-site ... Ora pe exacta pe glob
Foarte tare!
RăspundețiȘtergereCheck out my web site :: Card Payoneer
tv online
RăspundețiȘtergereAmazing! Its really amazing piece of writing, I have got much clear idea
about from this article.