joi, 3 iunie 2010

Pulpe de pui la ceaun

Ingrediente pentru Pulpe de pui la ceaun


4 pulpe de pui,
sare,
piper,
ulei.
5 catei de usturoi,
2-3 linguri de smanatana.


Mod de preparare:    

Pulpele de pui se spala, se usuca si se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-un ceaun punem ulei la incins si adaugam pulpele de pui.
Se lasa pana se rumenesc si pe o parte si pe alta.

Intre timp facem mujdeiul care de fapt este mai mult un sos de usturoi cu smantana.
Cateii de usturoi se curata, se piseaza si se freaca cu putin ulei.
Adaugam si putina sare si zeama de lamaie (cateva picaturi).
Frecam pana avem o pasta, dupa care adaugam 2-3 linguri de smantana.

Putem servi alaturi o salata de varza alba sau de rosii.

Pofta buna!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...