vineri, 25 iunie 2010

Baccala


Ingrediente pentru Baccala


  • 2 file de cod (4 daca sunt mai mici),
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 1/2 ardei gras verde,
  • 100 g ciuperci,
  • 2 catei de usturoi,
  • 100 ml vin alb,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Bucatile de cod se spala, se zvanta si se condimenteaza cu sare si piper.
Ardeii se taie betisoare, ciupercile daca sunt mai mari se taie in doua.
Cateii de usturoi se curata si se zdrobesc usor cu dosul unui cutit.

Intr-o tigaie de inox, punem 2 linguri ulei.
Cand se incinge uleiul, punem bucatile de peste. 
Adaugam ardeii, ciupercile si usturoiul.   
Punem si 100 ml vin alb.
Lasam pe foc mic pana scade sosul.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...