duminică, 6 iunie 2010

Pui invelit in bacon


Ingrediente pentru Pui invelit in bacon


8 copanele de pui,
8 felii de bacon,
sare,
piper,
ulei.
2 catei de usturoi,
1oo ml vin alb.



Mod de preparare:


Copanelele se spala, se usuca si se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-un vas termorezistent pe care il ungem cu putin ulei, aranjam copanelele invelite in bacon.
Nu va faceti griji ca nu sta baconul lipit, el nu se deformeaza in timpul pregatirii.
Oricul le asezam pe partea in care este capatul de la bacon.
Le stropim cu putin ulei, adaugam vinul si cateii de usturoi usor zdrobiti.

Se da la cuptor pentru o ora.
La jumatatea timpului, le stropim cu vin.

Eu am folosit ca si garnitura orez sarbesc, reteta o gasiti  aici
Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...