Ingrediente:
- 200 g branza de vaci,
- 200 g faina,
- 200 g unt,
- 200 g zahar,
- 50 g cascaval,
- 50 g stafide,
- 1 pliculet zahar vanilat,
- esenta de rom,
- coaja rasa de lamaie.
Mod de preparare:
Se stoarce branza de vaci si se trece prin sita.
Cascavalul se da pe razatoarea mica.
Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat cat mai mult (pana va doare mana).
Adaugam branza de vaci, cascavalul, esenta, coaja de lamaie, faina.
Amestecam pana la omogenizare.
La sfarsit adaugam si stafidele.
Dam la rece pentru o ora.
Intindem o foaie de 1/2 cm si taiem bastonase.
Le asezam intr-o tava unsa (putem folosi hartie de copt) si le ungem cu ou batut.
PS: Va sfatuiesc sa faceti cantitate dubla! Dispar asa repede!
Bon Appetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu