luni, 7 iunie 2010

Pricomigdale


Ingrediente:

  • 6 albusuri,
  • 300 g zahar,
  • 1 pachet zahar vanilat,
  • 200 g nuci,
  • 100 g faina,
  • 10 picaturi esenta de migdale,
  • zahar pudra.


Mod de preparare:


Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si zaharul vanilat.
Adaugam si nucile date prin masina, faina si esenta de migdale.

Intr-o tava unsa cu unt sau margarina, punem hartie de copt.
Cu o lingurita punem gramajoare, cat de cat departate una de alta.
Pudram cu zahar pudra si le coacem la foc potrivit pentru 10-15 minute.

Cand se scot din cuptor asezam hartia de copt pe un platou ud (asa se deslipesc mai usor pricomigdalele).

Se servesc ca atare sau se pot lipi cate 2 cu marmelada sau cu crema de cacao.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...