Ingrediente:
- 3 oua,
- 200 g zahar
- 100 g nuca,
- 100 g smochine taiate marunt,
- coaja de la o lamaie,
- 100 gr ciocolata menaj,
- 100 gr stafide,
- 200 gr faina,
- un pachet zahar vanilat,
- un pachet praf de copt,
- un praf de scortisoara,
- esenta rom.
Mod de preparare:
Amestecam oualele cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul pana se topeste zaharul.
Adaugam un varf de cutit de scortisoara si esenta de rom.
Adaugam si curmalele, coaja de lamaie rasa, nuca taiata marunt, ciocolata rasa, stafidele.
La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Se pun cu o lingurita, din compozitia obtinuta, gramajoare pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se pun la distanta mare una de alta (distanta de ~ de 3 cm).
Se coc la foc mic.
Bon Appetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu