vineri, 20 august 2010

Tocanita de ciuperci


Ingredinte:

500 g ciuperci,
100 g ceapa,
3-4 legaturi de ceapa verde (optional),
3-4 linguri ulei,
1 lingura bulion,
o legatura marar,
o legatura patrunjel,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.
Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba cat si partea verde.
Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete.
Verdeata se toaca marunt.

Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde.
Dupa alte 3 minute adaugam ciupercile si amestecam bine.
Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute.
La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel.
Condimetam cu sare si piper.

Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...