Ingrediente pentru Salata bulgareasca
2 rosii,
2 castraveti,
1 ardei gras verde,
100 g sunca de praga,
100 g branza telemea,
50 g masline negre,
2 oua.
Dressing: ulei, zeama de lamaie, sare, piper.
Mod de preparare:
Oualale se vor pune la fiert in apa rece si se vor fierbe 5 minute. (trebuie sa fie tari).
Toate legumele se spala.
Salata verde se rupe cu mana sau cu un cutit de plastic.
Rosiile, ardeiul gras si castravetii se taie cubulete.
Sunca de praga se taie fasii lungi de 5 cm.
Incepem sa aranjam ingredientele intr-un castron mare sau in doua mai mici (reteta fiind pentru 2 persoane).
La baza aranjam salata verde, adaugam rosiile, castravetii, ardeiul gras.
Apoi sunca de praga, branza faramitata (sau data pe razatoare), maslinele si la urma oualele taiate rondele.
Se adauga dupa gust ulei, zeama de lamaie sare si piper.
Bon Appetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu