Ingrediente:
6
albușuri,
o
cană zahăr,
o
cană făină,
5
gr praf de copt,
100
ml ulei,
3
linguri zahăr,
2
mere mititele,
o
banană,
50
g nucă.
Mod
de peparare:
Într-o
formă de tartă împrăștiem cele 3 linguri cu zahăr și se dă la
cuptor pentru 15-20 min până se topește și caramelizează.
Între
timp curățăm merele de coajă, înlăturăm cotorul (ar fi de
preferat să folosiți un dispozitiv special de scos cotorul) și
feliem merele.
Banana
se curăță de coajă și se taie rondele.
Nucile
se toacă mărunt.
Când
s-a caramelizat zahărul aranjăm feliile de mere pe margine, apoi
feliile de banane si nucile le punem în centru și în fiecare gaură
a feliilor de mere.
Peste
ele turnăm albușurile bătute spumă cu zahărul, uleiul și făina
amestecată cu praful de copt.
Se
dă la cuptor la 180 grade pentru 30-40 minute.
Imediat
ce se scoate din cuptor se răstoarnă pe un platou.
Poftă
bună!
O adevarata nebunie de arome. Si pare usor de facut... m-as incurca si eu sa vad ce-mi iese. Ceva trebuie sa iasa! :P
RăspundețiȘtergereEste ceva deosebit! Și eu am rămas surprinsă de ce a iesit- plăcut bineînțeles!
RăspundețiȘtergereHello tο all, hοw iѕ the whοle thing, I think eveгy onе is gеttіng mοrе from this website, and уour viеws аrе nice deѕigneԁ foг
RăspundețiȘtergerenеw viѕitorѕ.
Fеel fгee to ѕurf to my web-site ... schmuck fotografie studio-Beleuchtung