Ingrediente:
500 g făină,
10 g praf de copt,
1 ou,
3 gălbenușuri,
200 g zahăr,
2 pliculețe zahăr vanilat,
200 g unt,
1 borcănel cu magiun,
50 g nucă.
Mod de preparare:
Se amestecă gălbenușurile cu oul, zahărul vanilat și cu zahărul.
Se bat bine cu mixerul până se fac spumă.
Adăugăm untul topit (ușor călduț, nu fierbinte) și amestecăm bine până la omogenizare apoi adăugăm făina amestecată cu praful de copt.
Se frământă bine aluatul.
2/3 din aluat se întinde bine (cu mâna) într-o tavă unsă cu unt.
Peste aluatul din tavă întindem magiunul, presărăm jumătate din nuca macinată și radem coca păstrată (pe răzătoarea cu găuri mari).
Peste coca rasă presărăm restul de nucă.
Se dă la cuptor (încălzit în prealabil) pentru 35-40 minute.
Recomand servirea a doua zi pentru că este mult mai fragedă.
Poftă bună!
Hurrah! Аt laѕt I gоt а ωеbsite fгom where I κnow how to truly gеt
RăspundețiȘtergereuѕeful data regarding my study аnd knоwledgе.
Also visit mу page ... Desktop-fotografie studio schmuck