marți, 11 octombrie 2011

Pui pe varză



Ingrediente Pui pe varză


1 pui de 1,5 kg,
1 ceapă,
1-2 linguri ulei,
1 varză de 1 kg,
2 lingurițe boia dulce,
1 cârnat semiafumat,
sare,
piper.

Mod de peparare:

Spălăm bine puiul și îl condimentăm cu sare, piper si o linguriță de boia.
Ceapa tocată mărunt se călește puțin în uleiul încins, după care se adaugă cârnatul tăiat bucățele și varza tăiată fideluță.
Condimentăm varza cu sare, piper, o linguriță de boia și o punem într-un vas roman sau vas de Jena. 
Punem puiul deasupra verzei, acoperim cu capac și dăm la cuptor pentru o oră.


După o oră îndepărtăm capacul și mai lăsăm la cuptor pentru 30 minute.
Servim fierbinte cu ardei iute și pentru cei care preferă, mămăliguță.

Poftă bună!

Un comentariu:

  1. Τhis piеce of wrіtіng is
    in fаct a nіce one it helpѕ nеw the ωeb usеrs,
    who аrе ωishing for blοgging.


    Аlso visit my web sitе schmuck fotografie studio Techniken

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...