Ingrediente Pui pe varză
1
pui de 1,5 kg,
1
ceapă,
1-2
linguri ulei,
1
varză de 1 kg,
2
lingurițe boia dulce,
1
cârnat semiafumat,
sare,
piper.
Mod de
peparare:
Spălăm
bine puiul și îl condimentăm cu sare, piper si o linguriță de
boia.
Ceapa
tocată mărunt se călește puțin în uleiul încins, după care se
adaugă cârnatul tăiat bucățele și varza tăiată fideluță.
Condimentăm
varza cu sare, piper, o linguriță de boia și o punem într-un vas roman sau vas
de Jena.
Punem puiul deasupra verzei, acoperim cu capac și dăm la
cuptor pentru o oră.
După
o oră îndepărtăm capacul și mai lăsăm la cuptor pentru 30
minute.
Servim
fierbinte cu ardei iute și pentru cei care preferă, mămăliguță.
Poftă
bună!
Τhis piеce of wrіtіng is
RăspundețiȘtergerein fаct a nіce one it helpѕ nеw the ωeb usеrs,
who аrе ωishing for blοgging.
Аlso visit my web sitе schmuck fotografie studio Techniken