Ingrediente:
5
ouă,
100
g unt,
200
g zahăr,
200
g făină,
1
pliculeț praf de copt (10 g),
100
g ciocolată cu lapte,
100
g rahat cu fructe,
1
lingură cacao.
Mod
de preparare:
Albușurile
se bat spumă cu un praf de sare, după care se adaugă treptat
zahărul.
Gălbenușurile
se bat bine cu untul topit.
Se
amestecă albușurile cu gălbenușurile.
Adăugăm
în ploaie făina amestecată cu praful de copt.
Ciocolata
se dă pe răzatoarea mare, iar rahatul se taie bucățele cât mai
mici.
Se
încorporează ciocolata și rahatul și se amestecă ușor.
Compoziția
se pune în formă de chec unsă un unt și tapetată cu făină.
Înainte
de a se da la cuptor se presară deasupra cacao.
Se
coace pentru 30-40 min.
Se
taie și se servește după ce s-a răcit.
Poftă
bună!
PS: Eu de data asta l-am făcut în tavă ca o prajitură.
Hellο theгe, You've done a fantastic job. I'll ԁefіnitely digg it and peгsоnally геcommenԁ to my friends.
RăspundețiȘtergereI'm confident they will be benefited from this web site.
Feel free to surf to my web site ... schmuck fotografie studio Setup