Ingrediente:
5
gălbenușuri,
5
albușuri,
300
g zahăr,
260
g făină,
10
g praf de copt,
40
g cacao,
100
ml lapte.
Mod
de preparare:
Batem
bine 5 albușuri cu 150 g zahăr și separat 5 gălbenușuri cu 150 g
zahăr.
Amestecăm
ușor albușurile cu gălbenușurile.
Intr-un
castron cernem făina, cacaua, praful de copt și se adaugă peste
ouă, alternând cu laptele.
Compoziția
se pune într-o formă rotundă de tort unsă cu
unt.
Se
dă la cuptor (preîncălzit) la 180 grade pentru 50-60 minute.
Se
verifică cu o scobitoare, dacă scobitoarea iese curată înseamnă
că este gata.
Acesta
este un blat înalt și se va tăia în trei părți egale, numai
după ce se va răci.
I alwaуѕ еmaіlеd this weblog pοѕt page to
RăspundețiȘtergereall mу friends, since if lіke tо геaԁ it then my friends will
too.
My blog post ... schmuck fotografie studio Preise