marți, 25 octombrie 2011

Blat tort cu cacao




 Ingrediente:

5 gălbenușuri,
5 albușuri,
300 g zahăr,
260 g făină,
10 g praf de copt,
40 g cacao,
100 ml lapte.


Mod de preparare:

Batem bine 5 albușuri cu 150 g zahăr și separat 5 gălbenușuri cu 150 g zahăr.
Amestecăm ușor albușurile cu gălbenușurile.
Intr-un castron cernem făina, cacaua, praful de copt și se adaugă peste ouă, alternând cu laptele.
Compoziția se pune într-o formă rotundă de tort unsă cu unt.
Se dă la cuptor (preîncălzit) la 180 grade pentru 50-60 minute.
Se verifică cu o scobitoare, dacă scobitoarea iese curată înseamnă că este gata.
Acesta este un blat înalt și se va tăia în trei părți egale, numai după ce se va răci.




Un comentariu:

  1. I alwaуѕ еmaіlеd this weblog pοѕt page to
    all mу friends, since if lіke tо геaԁ it then my friends will
    too.

    My blog post ... schmuck fotografie studio Preise

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...