vineri, 3 februarie 2012

Pui Adobo



Ingrediente:


1 pui,
5 căței de usturoi,
2 frunze de dafin,
3/4 ceașcă sos de soia,
1/4 ceașcă oțet de mere,
1 lingură ghimbir proaspăt ras,
1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat,
1 lingură zahăr brun,
1 cană supă de pui,
3 fire ceapă verde pentru garnitură,
orez fiert pentru garnitură.


Mod de preparare:


Puiul se tranșează în bucăți potrivite.
Se spală și se lasă la scurs.
Adăugăm peste bucățile de pui usturoiul zdrobit, frunzele de dafin, sosul de soia, oțetul de mere, ghimbirul, piperul și zahărul brun. Amestecăm bine și dăm la frigider pentru 1 oră.
Într-o tigaie încingem 2 linguri ulei și prăjim un pic puiul pe ambele părți apoi turnăm și sosul în care a stat și supa de pui
Gătim pentru o oră la foc mic.
Servim cu orez și ornăm cu ceapă verde.




Poftă bună!

6 comentarii:

  1. vezi ca merge nu mai fi asa disperata

    RăspundețiȘtergere
  2. Yep, acum merge și sper să rămână așa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit reusesc sa intru la tine.Imi place ce vad aici sa stii.
    Ai un premiu la mine si te invit sa-l ridici.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. La ultimele trei postari nu am reusit sa scriu comentariu...Imi plac mult retetele tale:X Nici nu stiu de unde scoti atatea minunatii:)?Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,mersi.
    Nu știu ce s-a întâmplat, bine că acum merge.
    Multe din rețete sunt de pe siteuri străine, altele din cărți noi sau mai vechi.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...