Ingrediente pentru Borș de sfeclă roșie
o sfeclă roșie măricică,
2 cepe,
2 morcovi,
2 cartofi
1 litru borș,
pătrunjel verde,
leuștean,
2 ouă,
smântână.
Mod de preparare:
Sfecla se curăță și se taie fideluță.
Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță.
După 20 minute de fiert adăugăm și cartofii tăiați cubulețe.
După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borșul clocotit și verdeața tocată mărunt.
Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
Între timp batem cele 2 ouă într-un castronel și le adăugăm în borșul clocotit, amestecând imediat pentru a nu se coagula.
Se poate servi atât rece cât și rece cu smântână.
Poftă bună!
Iubesc sfecla!Mi-ai dat o idee minunata!Pup!
RăspundețiȘtergereMă bucur, a fost foarte bună.
RăspundețiȘtergereSigur o să o mai fac și eu
Hey verу niсe wеb ѕite!! Man .. Beаutiful .
RăspundețiȘtergere. Amazing .. I'll bookmark your blog and take the feeds additionally? I am satisfied to find numerous useful info right here within the post, we want work out more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .
Feel free to visit my homepage; schmuck fotografie studio Geräte
I read this post completеlу about
RăspundețiȘtergerethe difference of hottest anԁ eaгliеr technologieѕ, it's amazing article.
my web site; schmuck fotografie studio Zubehör