marți, 28 februarie 2012

Borș de sfeclă roșie


Ingrediente pentru Borș de sfeclă roșie


o sfeclă roșie măricică,
2 cepe,
2 morcovi,
2 cartofi
1 litru borș,
pătrunjel verde,
leuștean,
2 ouă,
smântână.

Mod de preparare:

Sfecla se curăță și se taie fideluță.
Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță.
După 20 minute de fiert adăugăm și cartofii tăiați cubulețe.
După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borșul clocotit și verdeața tocată mărunt.
Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
Între timp batem cele 2 ouă într-un castronel și le adăugăm în borșul clocotit, amestecând imediat pentru a nu se coagula.
Se poate servi atât rece cât și rece cu smântână.
Poftă bună!

4 comentarii:

  1. Iubesc sfecla!Mi-ai dat o idee minunata!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur, a fost foarte bună.
    Sigur o să o mai fac și eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey verу niсe wеb ѕite!! Man .. Beаutiful .
    . Amazing .. I'll bookmark your blog and take the feeds additionally? I am satisfied to find numerous useful info right here within the post, we want work out more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

    Feel free to visit my homepage; schmuck fotografie studio Geräte

    RăspundețiȘtergere
  4. I read this post completеlу about
    the difference of hottest anԁ eaгliеr technologieѕ, it's amazing article.

    my web site; schmuck fotografie studio Zubehör

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...