miercuri, 22 februarie 2012

Sufleu de paste cu legume



Ingrediente pentru Sufleu de paste cu legume


500 g paste scurte,
2 cepe,
3 linguri ulei,
300 g legume congelate (mazăre, ardei, morcov, porumb, fasole),
4 ouă,
250 g brânză de vaci,
150 g smântână,
50 g brânză Cheddar,
sare,
piper,
pătrunjel,
unt.

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se scot într-o sită și se lasă la scurs.
Încingem cuptorul la 200 grade C.
Curățăm ceapa și o tocăm mărunt, după care se pune la prăjit până devine aurie.
Adăugăm legumele și le călim împreună cu ceapa pentru 5 minute amestecând constant.
Separăm ouăle.
Batem gălbenușurile împreună cu brânza de vaci și smântâna.
Condimentăm cu sare și piper.
Această compoziție se amestecă cu pastele și cu legume călite.
La sfârșit adăugăm albușurile bătute spumă, amestecând ușor.
Compoziția se pune într-o formă termorezistentă bine unsă cu unt, având grijă să nu se depășească jumătatea formei (sufleul va mai crește în înălțime).
Presărăm deasupra brânză Cheddar rasă și se dă la cuptor pentru 25-30 minute.
Se servește fierbinte și ornăm cu pătrunjel.




Poftă bună!

2 comentarii:

  1. Wonderful beat ! I wоuld like to аpprentice ωhilе you amend your site, how cοuld i subscribe for a weblog
    wеb sitе? Τhe accοunt aided me a applіcable deal.
    I were a little bit familiаr of this yοuг broadcaѕt
    offered viviԁ clеar concept

    Feel frее tο ѵiѕit my weblog - Beleuchtung für schmuck fotostudio

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...