Ingrediente:
750
g carne vită tocată,
2-3
linguri ulei,
o
conservă roșii în suc propriu,
7
căței de usturoi,
o
linguriță praf de chilli,
o
conservă fasole boabe (negre sau roșii),
o
ceșcută cu ardei iuți verzi (4-5 ardei),
8
tortilla de făină (rețeta
aici),
1/2
cană brânză Monterey Jack sau Cheddar,
1
salată verde,
1
cană smântână,
1/2
ceașcă măsline negre.
Mod
de preparare:
Într-o
tigaie gătim carnea de vită în ulei încins amestecând constant.
Adăugăm
100 ml apă și lăsăm la foc mic până se evaporă apa și se
fierbe bine carnea.
Adăugăm
roșiile tăiate cuburi (împreună cu sosul), praful de chilli și
usturoiul zdrobit.
Gătim
la foc mic până scade tot sosul.
Adăugăm
fasolea (fără zeama în care au stat) și ardeii verzi tocați
mărunt.
Dacă
vă place mâncarea foarte iute lasați semințele, dacă nu, le
îndepărtați.
Încingem
cuptorul la 190 grade C.
Umplem
fiecare tortilla cu amestec, ridicăm partea de jos a tortillei peste
compoziție apoi rulăm.
Se
pun într-un vas uns cu ulei și se preasără brânză rasă.
Se
dau la cuptor pentru 15-20 minute sau până se topește brânza.
Servim
imediat cu salată verde, smântână și măsline negre.
Putem
orna și cu roșii, fasole boabe și piure de avocado.
Poftă
bună!
Astazi nu am chef de gatit,asa ca servesc de la tine papica.Te pup!
RăspundețiȘtergereTe aștept cu mare drag. Pupici
RăspundețiȘtergere