duminică, 19 februarie 2012

Burritos cu vită și fasole




Ingrediente:

750 g carne vită tocată,
2-3 linguri ulei,
o conservă roșii în suc propriu,
7 căței de usturoi,
o linguriță praf de chilli,
o conservă fasole boabe (negre sau roșii),
o ceșcută cu ardei iuți verzi (4-5 ardei),
8 tortilla de făină (rețeta aici),
1/2 cană brânză Monterey Jack sau Cheddar,
1 salată verde,
1 cană smântână,
1/2 ceașcă măsline negre.

Mod de preparare:

Într-o tigaie gătim carnea de vită în ulei încins amestecând constant.
Adăugăm 100 ml apă și lăsăm la foc mic până se evaporă apa și se fierbe bine carnea.
Adăugăm roșiile tăiate cuburi (împreună cu sosul), praful de chilli și usturoiul zdrobit.
Gătim la foc mic  până scade tot sosul.
Adăugăm fasolea (fără zeama în care au stat) și ardeii verzi tocați mărunt.
Dacă vă place mâncarea foarte iute lasați semințele, dacă nu, le îndepărtați.
Încingem cuptorul la 190 grade C.
Umplem fiecare tortilla cu amestec, ridicăm partea de jos a tortillei peste compoziție apoi rulăm.
Se pun într-un vas uns cu ulei și se preasără brânză rasă.
Se dau la cuptor pentru 15-20 minute sau până se topește brânza.
Servim imediat cu salată verde, smântână și măsline negre.
Putem orna și cu roșii, fasole boabe și piure de avocado.


Poftă bună!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...