Ingrediente:
- 3 oua,
- 250 g zahar,
- 3-4 linguri cu iaurt,
- 200 g unt/margarina,
- 800 g faina,
- 1 pliculet praf de copt,
- 1 pliculet zahar vanilat,
- coaja de la 1 lamaie/ portocala.
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.
Adaugam coaja de lamaie sau portocala, untul frecat spuma, iaurtul, 1/2 din faina amestecata cu praful de copt.
Adaugam si albusurile spuma, apoi restul de faina.
Se framanta coca foarte bine, se intinde o foaie de grosimea unui deget.
Se taie cu un pahar. Fiecare rotund se taie la randul sau la mijloc ca sa formeze semilune.
Se pun intr-o tava unsa cu unt si se coc ~ 15-20 minute la foc potrivit.
Servim pudrate cu zahar sau/si cacao.
Bon Appetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu