vineri, 31 august 2012

Pui înăbușit cu legume

Ingrediente pentru Pui înăbușit cu legume

1 kg pulpe superioare de pui,
2 cartofi mari,
2 ardei kapia,
2 căței de usturoi,
2 lingurițe boia de ardei,
1 lingură ulei de măsline,
100 ml vin alb sec,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Se spală pulpele bine și se lasă să se scurgă de apa în exces.
Se curăță cartofii, se spală și se taie felii de 1/2 cm.
Ardeii se taie în două, se elimină semințele și cotorul, se spală și se taie fideluță.
Usturoiul se curăță si se taie feliuțe.
Într-o oală de pământ sau tavă termorezistentă cu capac adăugăm pulpele, cartofii, ardeii kapia și usturoiul.
Presărăm boia, sare și piper.
Stropim totul cu vin și ulei de măsline.
Amestecăm bine, acoperim cu capac și la cuptor pentru 60 minute la 180 grade.
Poftă bună!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...