Ingrediente pentru Salată grecească
3 roșii mari bine coapte,
1 castravete,
1 ceapă roșie mică,
3 linguri ulei de măsline,
1 linguriță oregano uscat,
200 g brânză feta,
100 g măsline Kalamata,
sare de mare.
Mod de preparare:
Spălăm bine legumele.
Roșiile și castraveții se taie cubulețe.
Ceapa se taie felii subțiri.
Combinăm roșiile, castraveții și ceapa într-un castron.
Se condimentează cu sare și se lasă câteva minute pentru a se întrepătrunde aromele.
Se stropește cu ulei de măsline, se adaugă brânza feta tăiată cubulețe și măslinele.
Se presară oregano și se poate servi imediat.
Poftă bună!
Poftă bună!
Preferata mea ! Arata excelent ! ;)
RăspundețiȘtergereMinunată în acest sezon! Pupici
RăspundețiȘtergere