vineri, 27 ianuarie 2012

Pui Chimichagas



Ingrediente:


1 ceapă tocată,
500 g piept de pui,
5 căței de usturoi,
2 lingurițe praf chilli,
1 conservă cu roșii în suc,
150 g brânză Cheddar,
tortillas,
4 linguri ulei de măsline,
sare,
piper verde.


Mod de preparare:


Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă carnea de pui tăiată cubulețe de 2-3 cm.
Adăugăm ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, praful de chilli și se amestecă cu o lingură de lemn din când în când pentru vreo 15 minute.
Adăugăm roșiile tocate împreună cu sosul lor și mai gătim pentru alte 10 minute.
Condimentăm cu sare și piper verde.
Tragem tigaia de pe foc, adăugăm brânza Cheddar rasă și amestecăm.
Deschidem foaia de tortilla și punem o pătrime din compoziția cu pui în mijloc după care aducem marginile spre centru făcând un portofel, care se întoarce.
Se pun într-o tavă unsă cu ulei, se ung și pachețelele cu ulei și se dau la cuptor pentru 15 minute la 180 grade C.
Servim cu salată verde și un sos de maioneză cu usturoi.




 Poftă bună!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...