Ingrediente:
4 banane mari și foarte coapte,
1 cană zahăr,
50 ml ulei,
2 căni făină,
10 g praf de copt,
1 linguriță scorțișoară,
1 linguriță nucșoară,
1 linguriță esență vanilie.
Mod de preparare:
Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara și nucșoara.
În alt castron pasăm bananele cu o furculiță, adăugăm treptat zahărul, uleiul și esența de vanilie.
Amestecăm bine după fiecare ingredient.
Apoi incorporăm ingredientele uscate și amestecăm bine.
Compoziția se pune într-o tavă rotundă unsă cu ulei și tapetată cu hârtie pergament.
Se dă la cuptor pentru 50-60 minute la 180 grade C sau până se rumenește frumos deasupra.
Se servește rece.
Poftă bună!
Imi plac bananele,deci si prajitura.Pup!
RăspundețiȘtergereÎn combinație cu scorțișoara și nucșoara e demențială!
RăspundețiȘtergere