luni, 28 martie 2011

Prajitura cu visine si cacao - de post




Ingrediente:

  • 1 cana zahar,
  • 1+1/2 cana faina,
  • 10 g praf de copt,
  • 3 linguri cacao,
  • 1 compot de visine,
  • 3 linguri dulceata de visine,
  • 3 linguri fulgi de ciocolata neagra,
  • 3 linguri fulgi de nuca de cocos.


Mod de preparare:

Amestecam faina cu praful de copt si cacao.
Turnam zeama de la compotul de visine (borcan de 800 g) si amestecam bine pana la omogenizare.
Visinele din compot le trecem printr-o strecuratoare sa eliminam samburii si le adaugam si pe ele in compozitie, impreuna cu dulceata.
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Se da la cuptor (preincalzit) pentru 30-40 minute.
Cand se scoate din cuptor se presara fulgii de ciocolata si nuca de cocos.


Bon Appetit!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...