joi, 17 martie 2011

Prajitura cu nuca de cocos - de post



Ingrediente:  

  • 1 cana fulgi de nuca de cocos,
  • 1 cana faina,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 1 cana zahar,
  • zeama de la un compot de visine,
  • 50 g ciocolata menaj,
  • 5 linguri apa,
  • 50 g margarina,
  • 2 linguri zahar,
  • 1 lingurita cacao.



Mod de preparare:

Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si nuca de cocos.
Turnam zeama de la compotul de visine (borcan de 800 g) si amestecam bine pana la omogenizare.
Amestecul se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.

Intr-un ibric amestecam apa cu zaharul, margarina, cacao si ciocolata de menaj.
Se pune la foc mic si se lasa pana se topeste toata ciocolata.
Se adauga peste prajitura si se amesteca usor cu o lingurita (la fel ca la checul marmorat).
Se da la cuptor (preincalzit) pentru 30-40 minute.

Se serveste rece (se lasa sa se raceasca in tava).

Bon Appetit!



Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...