Ingrediente pentru Drob de orez
- 200 g orez,
- 8 fire de ceapa verde,
- 2 cutii pate vegetal,
- 2 legaturi marar,
- 2 legaturi patrunjel,
- 4 oua,
- 3 linguri pesmet,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Orezul se caleste in 2 linguri cu ulei si se adauga 500 ml apa.
Se lasa pe foc pana absoarbe toata apa.
Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 2 linguri cu ulei.
Se adauga peste orez si se amesteca bine, adaugam si pateul, verdeata tocata marunt si o lingura cu pesmet.
La sfarsit condimentam cu sare si piper si adaugam oualele unul cate unul.
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
Se lasa pentru 30-40 minute la foc potrivit.
Bon Appetit!
tare feinä Rezetä !!
RăspundețiȘtergeresieugätesc