marți, 30 octombrie 2012

Piept de găină cu ceapă și roșii cherry


Ingrediente pentru Piept de găină cu ceapă și roșii cherry

500 g piept de găină sau pui,
500 g ceapă,
500 g roșii cherry,
sare,
piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare:

Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri.
Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile.
Se scoate și se ține la cald.
Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie.
Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă.
Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.
Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru.
Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute.
Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Dăm la cuptor pentru 30 minute.
Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.
Servim fierbinte. 
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...