miercuri, 10 octombrie 2012

Fursecuri cu unt de arahide și banane

Fursecuri americane clasice, ideale la micul dejun lângă un pahar cu lapte sau de ce nu lângă o cafeluță.


Ingrediente pentru Fursecuri cu unt de arahide și banane

2 căni făină,
1 lingură praf de copt,
1/2 linguriță scorțișoară,
1/2 linguriță nucșoară,
1/2 linguriță cuișoare,
1/2 linguriță sare,
1/3 cană ulei,
1/3 cană miere,
1 cană unt de arahide fin,
1/2 cană fulgi de ovăz,
3 banane.

Mod de preparare:

Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea.
În alt castron pasăm bananele și le amestecăm cu uleiul, mierea și untul de arahide. Se bat bine cu mixerul până se omogenizează.
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă bine.
La sfârșit se adaugă fulgii de ovăz și se amestecă până la omogenizare.
Se pune aluatul în tăvi tapetate cu hârtie pergament, cu o linguriță la distanță de 2 cm.
Se coc câte 10-12 minute în cuptorul preîncălzit la 190 grade C.
Se lasă să se răcească în tăvi.
Se servesc reci.

Poftă bună!

5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...