luni, 7 noiembrie 2011

Pui cu rozmarin



Ingrediente pentru Pui cu rozmarin


1 pui, 
3 lingurițe rozmarin,
1 căpățână usturoi,
30 ml ulei,
sare,
500 g cartofi.


Mod de preparare:

Cartofii se curăță de coajă, se taie rondele și se fierb în apă cu puțină sare pentru 7 minute (se fierb doar pe jumătate).
Puiul se spală și se tranșează în bucățele potrivite.
Punem carnea într-o oală cu puțină sare și se fierbe pentru 7 minute (se fierbe doar pe jumătate).
Într-o tavă unsă cu ulei aranjăm atât bucățile de pui cât și cartofii.
 Presărăm rozmarin, adăugăm cățeii de usturoi zdrobiți un pic în coajă și stropim totul cu ulei.
Se dă tava la cuptor pentru ~ o oră.
Ornăm cu pătrunjel verde.
Poftă bună!

PS: Dacă puteți folosi rozmarin verde ar fi și mai gustos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...