Ingrediente pentru Mâncare de conopidă - de post
1 conopidă,
1 ceapă,
3 linguri ulei,
1-2 morcovi,
1 ardei gras verde,
1 ardei gras roșu,
2 căței de usturoi,
2 linguri bulion,
mărar,
sare,
piper.
Mod de preparare:
Conopida o vom desface în bucățele potrivite și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare.
Se fierbe ~ 7 minute de când începe apa să clocotească.
Când este gata se scoate și se pune într-o strecurătoare.
Călim ceapa tocată mărunt în uleiul încins.
Când ceapa devine aurie, adăugăm morcovul tăiat rondele cât mai fine.
După aprox. 5 minute adăugăm ardeii tăiați cubulețe.
Lăsăm să se călească și ardeii un pic, după care acoperim totul cu apă caldă.
Adăugăm conopida și dacă mai este nevoie, mai adăugați apă cât sa se acopere și conopida.
Lăsăm să fiarbă la foc mic pentru 20 minute.
Adăugăm bulionul, usturoiul tocat mărunt și condimentăm cu sare și piper.
Presărăm mărar tocat după ce stingem focul.
O mâncărică delicioasă atât caldă cât și rece.
Poftă bună!
I'm gone to inform my little brother, that he should also pay a quick visit this blog on regular basis to get updated from latest news update.
RăspundețiȘtergereMy page :: fotografie studio schmuck liefert