vineri, 25 noiembrie 2011

Aripioare de pui gratinate



Ingrediente pentru Aripioare de pui gratinate

12  aripioare de pui,
3 linguri ulei,
1 kg broccoli,
1 cană smântână,
1 cană lapte,
200 g cașcaval,
sare, piper.

Mod de preparare:

Aripioarele de pui se condimentează cu sare și piper și se prăjesc ușor în ulei pe ambele părți.
Se adaugă broccoli desfăcut buchețele cât mai mici și stropim totul cu 50 ml apă.
Se dă cratița la cuptor pentru 20 minute la 180 grade.
Între timp amestecăm laptele cu smântâna și dăm cașcavalul pe răzătoarea mare.
După 20 minute turnăm smântâna amestecată cu laptele și presărăm cașcavalul.
Se introduce cratița din nou la cuptor pentru încă 15 minute la 200 grade.
Servim fierbinte și ornăm cu felii de roșii.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...