Toată lumea vorbește de ei. Dacă nu a-ți incercat până acum, vă rog să o faceți.
Crocanți la exterior și moi în interior!
Ingrediente:
cartofi,
sare,
piper,
ulei.
Mod de preparare:
Cartofii se curăță de coajă, se spală bine cu apă rece.
Se taie bastonașe nu foarte groase.
Se mai clătesc în câteva ape (să mai eliminăm amidonul).
Se condimentează cu sare, piper și se stropesc cu 2-3 linguri de ulei.
Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se dau la cuptor pentru aprox. o oră, întorcându-se la jumătatea timpului.
Puteți servi ca atare cu mujdei și mămăliguță, sau lângă friptura preferată.
Poftă bună!
I'm truly enjoying the design and layout of your blog. It's
RăspundețiȘtergerea veгy еasу on the еyes ωhiсh makеѕ it muсh more pleaѕant for me to come
hеre and visit more often. Dіd you hire οut а developer to creatе your theme?
Ѕuperb work!
Visit my web pagе :: schmuck fotografie studio Tipps