Capsuni, capsuni si iar capsuni.
O reteta care se poate face cu fructe de sezon.
Ingrediente:
- 500 g capsuni,
- 300 g zahar,
- 300 g faina,
- 6 oua,
- 6 linguri cu lapte,
- 6 linguri ulei,
- 2 pachetele cu zahar vanilat,
- 1 pachetel praf de copt,
- un praf de sare.
Mod de preparare:
Pregatim capsunile in sensul ca le spalam bine, indepartam coditele si le taiem in doua.
Separam albusurile de galbenusuri.
Se bat bine albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul in ploaie, zaharul vanilat, apoi galbenusurile unul cate unul.
Se adauga laptele fierbinte, uleiul si faina amestecata cu praful de copt (cernuta), amestecand bine dupa fiecare ingredient adaugat.
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt.
Deasupra aranjam capsunile una langa alta.
Se da la cuptor (incins dinainte) pentru 30-40 minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat cand se raceste.
Pofta Buna!
While these wise and silly maidens have been sleeping, their ideas
RăspundețiȘtergerewere diverted, for the time being from the approaching of the bridegroom.
My blog post; legal highs ()
Everything is very open with a precise explanation of the challenges.
RăspundețiȘtergereIt was truly informative. Your site is useful. Thank you for sharing!
My web-site; drink muddler